Νέα προϊόντα

0 Σχόλιο(α)
5,50 €

Η It's Brown της W7 είναι μια μάσκαρα σε καφέ απόχρωση με τρίχινο βουρτσάκι.Δίνει όγκο στις βλεφαρίδες και τις αναδεικνύει φυσικά χάρη στο χρώμα της.

0 Σχόλιο(α)
12,00 €

Η W7 σας συστήνει περήφανα την σειρά καλλυντικών Very Vegan η οποία περιλαμβάνει τα best sellers της εταιρείας κατασκευασμένα αυτή τη φορά βάσει των κανονισμών της Vegan Society. Πλήρως πιστοποιημένα όλα τα προϊόντα της Very Vegan σειράς από τη Vegan Society είναι όχι μόνο cruelty free, αλλά και απαλλαγμένα από όλα τα ζωικής προέλευσης συστατικά.

0 Σχόλιο(α)
10,90 €

H Spaced Out της W7 είναι μια παλέτα με 12 σκιές ματιών σε μοναδικές γαλαξιακές αποχρώσεις που φέγγουν από το διάστημα!Οι σκιές είναι σε γήινες αποχρώσεις με έντονη απόδοση και σατινέ - shimmer τελείωμα.

0 Σχόλιο(α)
6,00 €

Παλέτα σκιών με 6 shimmering αποχρώσεις. Οι Max Baked Eyeshadows της Technic θα σας προσφέρουν την τέλεια εφαρμογή και ένα ιδανικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.6 x 1.8g

0 Σχόλιο(α)
7,00 €

Η Technic Colour Fix Blush Palette είναι μια επαγγελματική παλέτα με 8 διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ.Mix & Match για να δημιουργήσεις το δικό σου τέλειο μοναδικό ρουζ!

0 Σχόλιο(α)
29,90 €

Βαλιτσάκι Ομορφιάς - Μακιγιάζ (50 Τεμαχίων)  Ότι χρειάζεται κάθε γυναίκα για να είναι κομψή και όμορφη απο την κορφή έως τα νύχια !

0 Σχόλιο(α)
15,90 €

CREAM-CONCENTRATE MODELING FACIAL OVAL 60+Εφαρμογή:  εφαρμόζεται καθημερινά το πρωί και το βράδυ σε καθαρο πρόσωπο, λαιμό και δέρμα. Συνιστάται να απλώνετε την κρέμα στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις.

0 Σχόλιο(α)
13,90 €

AGE THERAPIST 55+ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ LIFTING ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ-SERUM 55+Εφαρμογή:  εφαρμόζεται καθημερινά το πρωί και το βράδυ σε καθαρο πρόσωπο, λαιμό και δέρμα. Συνιστάται να απλώνετε την κρέμα στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Για όλους τους τυπους δέρματος και για ευαίσθητα

0 Σχόλιο(α)
14,20 €

AGE THERAPIST 65+ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣ-SERUM 65+Εφαρμογή:  εφαρμόζεται καθημερινά το πρωί και το βράδυ σε καθαρο πρόσωπο, λαιμό και δέρμα. Συνιστάται να απλώνετε την κρέμα στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Για όλους τους τυπους δέρματος και για ευαίσθητα

Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα