Φρύδια 

Υπάρχουν 10 προϊόντα.
W7 Παλέτα περιποίησης φρυδιών Brow Parlour 5g
0 Σχόλιο(α)
7,70 €

Πλήρες κιτ-παλέτα περιποίησης φρυδιών της W7 Cosmetics, για να δημιουργήσετε καλοσχηματισμένα φρύδια σε 3 κινήσεις!

Διάφανη μάσκαρα Techincs
0 Σχόλιο(α)
4,70 €

Διάφανη μάσκαρα Techins με πολλές χρήσεις.Ιδανικές για ένα φυσικό look αφού θα τονίσει  τις βλεφαρίδες σου με τρόπο φυσικό.Ιδανική και για μικρότερες ηλικίες που θέλουν να ξεκινήσουν  να μακιγιάρονται.Τέλος την χρησιμοποιούμε άψογα για να φιξάρουμε τα φρύδια μας!

W7 Μολύβι φρυδιών μηχανικό Twist and shape Blonde
0 Σχόλιο(α)
5,40 €

Μηχανικό μολύβι ματιών της αγαπημένης μας εταιρείας  W7 COSMETICS σε απόχρωση ξανθού σαντρέ,σε πλακέ φόρμα για εύκολο χρωματισμό ακριβείας με την μέθοδο τρίχα τρίχα.Βολικό βουρτσάκι για σβήσιμο και χτένισμα του φρυδιού.Πέτυχε το πιο φυσικό και σταθερό αποτέλεσμα και τόνισε φυσικά το σχήμα των φρυδιών σου!

W7 Μολύβι φρυδιών μηχανικό Twist and shape Dark brown
0 Σχόλιο(α)
5,40 €

Μηχανικό μολύβι φρυδιών σε σκούρο καφέ.Μέγιστη διάρκεια απο την αγαπημένη μας εταιρεία W7 cosmetics.Με ειδικό πλακέ σχήμα που σας επιτρέπει να τονίσετε και να γεμίσετε με κάθε λεπτομέρεια το σχήμα των φρυδιών σας με την μέθοδο τρίχα-τρίχα.Ειδικό βουρτσάκι για σβήσιμο και χτένισμα των φρυδιών σας εφόσον απαιτείται.

Golden Rose Longstay Precise Browliner
0 Σχόλιο(α)
6,90 €

Μηχανικό μολύβι φρυδιών με αδιάβροχη φόρμουλα και ενσωματωμένο βουρτσάκι, το οποίο διαθέτει εξαιρετικά λεπτή μύτη και αναδιπλούμενο μηχανισμό περιστροφής. Έτσι διαμορφώνετε τα φρύδια σας με ακρίβεια χάρη στον σταθερό έλεγχο κινήσεων που σας παρέχει, ενώ την άκρη στο βουρτσάκι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε το πλεονάζων χρώμα.

Golden Rose Eyebrow Pencil No 103
0 Σχόλιο(α)
2,90 €

Μολύβι για τα φρύδια μαζί με βουρτσάκι που ενισχύει το φυσικό σχήμα, με φυσικό αποτέλεσμα!Parabene free, gluten free, non tested on animals

Golden Rose Dream Eyebrow Pencil No 306
0 Σχόλιο(α)
2,30 €

Μολύβι φρυδιών το οποίο σε συνδυασμό με το ειδικό βουρτσάκι του, χαρίζει φυσικό σχήμα στα φρύδια σας.Parabene free, gluten free, non tested on animals

Technic μολύβι φρυδιών 3 σε 1 Black
0 Σχόλιο(α)
3,00 €

Υπέροχο μολύβι φρυδιών με ενσωματωμένη ξύστρα και βουρτσάκι για να πετύχετε την ιδανική διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Technic μολύβι φρυδιών 3 σε 1 Black Brown
0 Σχόλιο(α)
3,00 €

Υπέροχο μολύβι φρυδιών με ενσωματωμένη ξύστρα και βουρτσάκι για να πετύχετε την ιδανική διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Technic μολύβι φρυδιών 3 σε 1 Red Brown Ash
0 Σχόλιο(α)
3,00 €

Υπέροχο μολύβι φρυδιών με ενσωματωμένη ξύστρα και βουρτσάκι για να πετύχετε την ιδανική διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Η απόχρωση αυτή είναι ιδανική για όσες έχουν χάλκινη ή κόκκινη απόχρωση στα μαλλιά τους. Ο χρωματικός τόνος του μολυβιού είναι ένα ψυχρό καφέ-κόκκινο σαντρέ.

Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα